Izvor: JUGpress.com, 25.Jun.2020, 07:39

Pehar za košarkaše

VLASOTINCE

Seniori OKK Vlasotince osvojili su prvo mesto u Drugoj regionalnoj košarkaškoj ligi Istok i plasirali se u viši rang bez poraza. Oni su titulu izborili dva kola pre kraja, ali je potom uvedeno vanredno stanje i takmičenje je prekinuto.

“Vlasotinački košarkaši postigli su sjajan uspeh završivši sezonu bez poraza i plasiravši se u viši rang. To je dokaz da je lokalna samouprava s pravom povećala ove godine sportski budžet sa 30 na 35 miliona dinara i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << time podstakla razvoj sporta”, rekao je načelnik Opštinske uprave Marijan Stanković.

Lokalna samouprava obezbedila je i košarkaške table za otvorene terene pored Vlasine, a košarkaši i prijatelji kluba obnovili su oznake na terenu.

-Zahvaljujemo lokalnoj samoupravi na podršci. Pomogli smo u obeležavanju terena jer će tu tokom leta trenirati i naše mlađe selekcije, a verujem da će u njemu uživati i rekreativci koji tu stalno dolaze – rekao je predsednik OKK Vlasotince Milorad Popović.

Seniori OKK Vlasotince takmičiće se od jeseni u Prvoj  regionalnoj ligi Istok.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.