Patriotski blok KiM: Kokain i uštipci

Izvor: KMnovine.com, 19.Maj.2015, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patriotski blok KiM: Kokain i uštipci

Patriotski blok KiM izdao je saopštenje povodom narko - afere u kancelariji za KiM u kome traže odgovore na pitanja koja se spontano nameću u ovakvoj situaciji. Saopštenje prenosimo u celosti.


   
Foto: Ilustracija    


Prema pisanju onlajn novina ALO, od 16.05.2015. god. u kabinetu direktora kancelarije za KiM Marka Đurića se dešavaju, najblaže rečeno, strašne stvari.

Naime, 13.05.2015. >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << god. pomoćnik direktora kancelarije za KiM, Vladislav Petković, zaposlen na poslovima pomoćnika direktora za ekonomski razvoj, održivi povratak i IPA projekte je konačno dolijao i upecao se u sopstvenu mrežu.

Posle incidenta na parkingu Palate Srbija, u kome je on navodno pretučen, zatražio pomoć čuvara Palate Srbija, a isti, verovatno nenamerno (slučajno), napravio po Petkovića kardinalnu grešku, i pozvao Hitnu, koja je pomoćnika odvezla na VMA radi ukazivanja pomoći. Prilikom utvrđivanja stepena povreda, toksikološkom analizom je utvrđeno prisustvo kokaina i više od 1,5 promila alkohola u njegovoj krvi.

Dakle pomoćnik direktora za ekonomski razvoj SRBA na KiM, za održivi povratak SRBA na KiM i za IPA projekte se drogira.

Pa šta? Ima se! Može se! Rodilo!

Pa ništa! Nego, SRBI sa KiM postavljaju pitanja na koja bi neko iz DRŽAVE SRBIJE (ako je ozbiljna država) trebalo da odgovori uz istovremeno interesovanje javnog tužioca o slučaju "Petković".

Neka od pitanja za državu, ali i javnog tužioca su:

1. Kako to da se potkrade takav propust državnim organima, da na takvu odgovornu funkciju dospe jedan narkoman?

2. Da li je to slučajno, namerno, ili je to ustaljena praksa u kadrovskoj politici aktuelne vlasti?

Setimo se Vulina. I on je delovao prilično "NADUVANO", a o njegovim pogubnim odlukama po Srbe sa KiM i kriminalnim i još uvek nerazjašnjenim radnjama da i ne govorimo (uzgred, i to bi bilo vrlo interesantno štivo za javnog tužioca).

3. Kako to de se u Palati Srbija može konzumirati alkohol i kokain na radnom mestu?

4. Da li su to neophodni stimulansi za rešavanje nagomilanih ekonomskih problema na KiM, kojima je narkoman Petković bio očigledno preopterećen do te mere da je morao da pribegne konzumiranju istih?

5. Odakle dotičnom narkomanu novac za finansiranje konzumacije kokaina u visini od 150-300 eura dnevno?

6. Jesu li to možda sredstva namenjena za ekonomski razvoj i održivi povratak SRBA na KiM ili možda od mahinacija u vezi sa privatizacijom srpskih preduzeća na prostoru KiM u koja je narkoman Petković i te kako upleten? Ovo je tek posebna priča, sama za sebe i javnog tužioca, naravno.

7. Postavlja se i logično pitanje, ko se još od zaposlenih u kancelariji za KiM drogira?

Po svemu onome što su do sada učinili za SRBE sa KiM, reklo bi se da je cela kancelarija za KiM jedan običan narko kartel, koji pod dejstvom ko zna kojih još opijata donosi katastrofalne odluke po interese srpskog naroda na KiM.

8. Da li je poreklo pomenutog kokaina, koji je narkoman Petković koristio, možda sa KiM, s obzirom da je javna tajna da je KiM stečište najvećih distributera narkotika u Evropi.

9. Od koga je kupovao ili bolje rečeno ko mu je lični dobavljač-distributer kokaina?

10. Postavlja se i pitanje, koja je uloga u ovoj aferi i samog direktora kancelarije gospodina Đurića, i da li u svemu ovome čovek uopšte oseća bilo kakvu ličnu odgovornost, pa da možda, za dobrobit srpskog naroda, podnese ostavku?

Ne dao Bog!

Pa ko bi ga zamenio? Oni su nezamenljivi. Oni su u transu. Oni rade za Srbiju. Oni su, jednostavno, narkomani.

Jadna Srbijo, šta si dočekala!!!


P.S.

No nije narkoman Petković ni tako loš. Ima u njemu i nečeg srpskog, izvornog, narodnog. Čovek je voleo da mu se po severu KiM, prilikom gostovanja, po njemu interesantnim (zbog privatizacije) privrednim subjektima spremaju, zamislite, UŠTIPCI POSUTI PRAHOM.

I opet pitanja.

Kojim prahom? Ko ih je još jeo? Ko je, šta je, koliko je...






U Kosovskoj Mitrovici
19.05.2015. godine

Pripremile:KM Novine

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.