Paralidis: Moja imovina je nepromenjena

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jun.2015, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paralidis: Moja imovina je nepromenjena

Nakon teksta Južnih vesti da je Agencija za borbu protiv korupcije podnela krivičnu prijavu protiv nje, redakciji se javila bivša većnica u Opštini Crveni Krst Snežana Paralidis, tvrdeći da je reč o "nesporazumu".

Iako je Paralidisova jedna od 6 funkcionera protiv kojih je Agencija u ovoj godini podnela krivičnu prijavu, ona pojašnjava da nema nikakvih promena u imovinskom stanju i da se radi o neblagovremenom prijavljivanju imovine Agenciji.

Doslovce >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je nesporazum. Agenciji je Opština podnela moju imovnu sliku koju sam im dala. Kada su mi poslali prvi put da podnesem ja sam to shvatila da ide po službenoj dužnosti. Ne kažem da to nije moja greška i trebalo je da odem da proverim to. Posle toga su iz Agencije krenuli u postupak, ali ja već dva puta idem i razgovaram sa jabnim tužiocem i nema nikakvih problema - rekla je Paralidis.

Paralidisova kaže da očekuje konačno rešenje suda već polovinom ovog meseca i tada će ga, kako je rekla, prezentovati javnosti.

Naglašava da u svojoj decenijskoj političkoj karijeri nije imala nijednu mrlju.

Nikada nisam bila u situaciji da funkcijom raspolažem budžetskim parama, pa da bi uopšte moglo da se sumnja da sam na neki način mogla da uvećam imovinu. Direktan kontakt sa novcem nisam imala, čak sam i funkciju u školskom odboru podnela - priča Paralidis.

Podsetimo, Paralidisova je funkciju većnika obavljala od 2012. pa sve do polovine maja 2014. godine i izbora novog predsednika Opštine.

Poslednji izveštaj o prijavi imovine bivše većnice na sajtu Agencije je od 16. avgusta 2012. Paralidisova je tada prijavila da ne poseduje ni pokretnu, ni nepokretnu imovinu i da mesečno u Opštini prima 73.500 dinara i još 18.500 kao penzioner.

Zbog neprijavljivanja imovine nakon prestaka funkcije Agencija će pokrenuti postupak i protiv bivšeg gradskog većnika Bobana Mihajlovića, bivšeg predsednika Opštine Medijana Dragoslava Ćirkovića i bivšeg direktora “Nišstana” Slavoljuba Vlajkovića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.