Papisti jezuiti opet održali misu za Ante Pavelića

Izvor: KMnovine.com, 29.Dec.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papisti jezuiti opet održali misu za Ante Pavelića

28.12, N1, Index – Na dan kada Rimokatolička crkva slavi Nevinu dečicu, u bazilici Srca Isusova u Zagrebu u 19 sati počela je misa zadušnica za ustaškog poglavnika Antu Pavelića. Uoči mise došlo je do fizičkog sukoba između profašista-rimokatolika i hrvatskih levičara među kojima su dominirali ateisti.




U šizofrenoj potrebi da održi i popularnost među Hrvatima, kao i ekumenizam i unijaćenje sa Srbima Vatikan nije mogao da izbegne >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << godišnji spomen Anti Paveliću, čoveku koji je mnogo učinio da čitava Hrvatska postane rimokatolička metodom „trećinu pobiti, trećinu iseliti, trećinu pokatoličiti“. 
 
Predstavnici Beogradske patrijaršije koji pokušavaju da nađu zajednički jezik sa fašistima iz Drugog svetskog rata, još će imati posla oko objašnjavanja oko toga da su rimokatolici i pravoslavni „braća po Veri“ kako to tvrdi lider patrijaršije Irinej Gavrilović.  Napori da se rehabilituje Stepinac i njegova saradnica u pokatoličavanju srpske dece Diana Budisavljević nisu dovoljni da se izjednači žrtva i zločinac (videti o tome). Zato će, verovatno, i ove godine Irinej kao i režimski mediji u Srbiji prećutati misu za monstruma.

Levičari protiv mise



“Elementi fašizma nisu nipošto nestali. Dapače moglo bi se reći da je 2015. pokazala da su samo još jači. Dolaskom nove vlade u nekim stvarima možemo biti sigurni da će se ovaj trend samo nastaviti“, rekao je predstavnik levičara Marko Milošević.

Ispred bazilike se uoči početka mise okupilo nekoliko desetina hrvatskih levičara koji su uzvikivali parole poput “Ustaše i četnici, zajedno ste bježali“ izjednačavajući jugoslovenske antifašiste sa hrvatskim fašistima, dok su im prilikom ulaska u crkvu pojedini rimokatolici odgovarali nacističkim salutiranjem i uzvicima ‘Zig hajl’ te okupljene levičare nazivali Srbima pevajući ustaške pesme.

U spomenutoj bazilici koja pripada jezuitskom redu koji je i iznedrio i papu Franciska već godinama se održava misa za ustaškog poglavnika, a tek zadnjih nekoliko godina levičari su počeli reagovati demonstracijama protiv rehabilitacije njegovog lika i dela te prodaje kalendara i ostalih proizvoda s ustaškom insignijom.

“Tu sam da se pomolim za njegovu dušu. Ante Pavelić je najveći Hrvat svih vremena. Samo je pokušao Hrvatsku ostvariti krivim metodama”, rekao je jedan od molitelja za zločinčevu dušu.




Ante Pavelić, ustaški poglavnik koji je izvršio genocid nad Srbima je umro na ovaj dan u Madridu 1959. godine. Svi lekari koji su pod senkom Franciska Franca radili u bolnici „Ospital Aleman“ nisu mu mogli pomoći. Četrnaest godina nakon završetka Drugog svetskog rata dušu je ispustio jedan od neosuđenih zločinaca.
Pravoslavni dogmat, ustvari svedogmat o Crkvi je odbačen i zamenjen latinskim jeretičkim svedogmatom o prvenstvu i nepogrešivosti pape, čoveka.
A iz te svejeresi izrojile su se, i neprestano se roje druge jeresi: Filioque, izbacivanje „epikleze“, uvođenje tvarne blagodati, azima, čistilište, blagajna suvišnih dela, mehanizovano učenje o spasenju, i time mehanizovano učenje o životu, papocentrizam, „sveta“ inkvizicija, indulgencija, ubijanje grešnika zbog greha, jezuistika, sholastika, kazuistika, monarhistika, socijalni humanizam…
-Sv. Justin Ćelijski
Pogledajte takođe: VLADIKA ČUVA ČAST USTAŠAMA

Priprema i prevod – ekipa FB stranice «Pravoslavlje život večni»

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.