Izvor: JUGpress.com, 07.Dec.2016, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLITIKA PRIVATNOSTI

Politika privatnosti – Privacy PolicyKorišćenjem ovog sajta  prihvatate i politiku privatnosti

Sajt jugpress.com  poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca. Podaci koje ostavite na sajtu neće nikada biti podeljeni  sa trećim licima.

Reklame

Na sajtu se mogu prikazati reklame. Sajt  jugpress.com nije odgovoran za sadržinu reklama.

Korišćenje podataka

Podaci koje ostavite na sajtu će se koristiti isključivo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u statističke svrhe praćenja posećenosti, kao i u svrhe poboljšanja usluga koje nudimo.

DART kolačići

Na sajtu možemo da koristimo DART kolačiće  koji služe za prikazivanje reklama u zavisnosti od vaše istorije pregledanih stranica i deo su  Google DoubleClick usluga.  DART kolačići su poznati kao nepersonalizovani kolačići koji ne mogu da vide vaše lične podatke kao što je broj telefona, kreditne kartice i slično.

Politika komentara

Zabranjeno je vređanje i omalovažavanje drugih korisnika u komentarima. Isto tako je zabranjeno promovisati tuđe usluge i kompanije. Svi komentari koji se ne pridržavaju pravila biće obrisani.

Sadržaji sa sajta su besplatni, uz navodjenje imena izvora tj. JUGpress-a.

Za dodatna  pitanja i pojašnjenja obratite se na email adresu admin@jugpress.com

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Uslovi korišćenja | TOS

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Dec.2016, 02:46

Piplmetar.rs sastoji se od sopstvenih sadržaja i sadržaja oglašivača, kao i linkova ka drugim stranicama. Sav sadržaj na piplmetar.rs je autorski, ukoliko nije naznačeno drugačije. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.