PIK Niš ponovo prodaje imovinu - na licitaciji zgrada na Obilićevom vencu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Mar.2024, 10:01

"PIK Niš" ponovo prodaje imovinu - na licitaciji zgrada na Obilićevom vencu

Po početnoj ceni od oko 11,3 miliona dinara, preduzeće u stečaju PIK Niš prodaje zgradu na Obilićevom vencu, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Javno nadmetanje je zakazano za 4. april.

Preduzeće za poljoprivrednu proizvodnju, preradu i promet na veliko i malo PIK Niš u stečaju je od 2009. godine.

Grad je od njega, i to po početnim cenama, pre dve godine kupio zadružne domove u Gornjem Matejevcu i Knez Selu, kao i jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << objekat u Donjoj Vrežini. To je građane ukupno koštalo skoro 18 miliona dinara.

PIK Niš sada ponovo prodaje imovinu, ovog puta poslovnu zgradu na adresi Obilićev venac 83, po početnoj ceni od 11.286.677 dinara.

Zgrada ima podrum, prizemlje i jedan sprat, a površine je, prema nalazu veštaka, 599,94 kvadrata.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.