PDD spreman na “nekonvencionalne metode” zbog situacije u Preševu

Izvor: JUGpress.com, 18.Okt.2017, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PDD spreman na “nekonvencionalne metode” zbog situacije u Preševu

BUJANOVAC

Na jučerašnjem sastanku sa predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić, održanom u Beogradu, predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi je, kako je rekao, stavio do znanja premijerki šta može da očekuje ukoliko se nastavi sa nepoštovanjem zakona u Preševu.

“Rekao sam premijerki da može računati na primenu nekonvencionalnih metoda od strane Partije za demokratsko delovanje ukoliko se prilikom proglašenja izbora u Preševu ne poštuje zakon kao što nije poštovan >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ni prilikom imenovanja Privremenog organa”, izjavio je danas Kamberi.

On je dodao da je PDD, čiji je on šef u Bujanovcu, a Riza Halimi u Preševu, jedina stranka koja okuplja Albance celog regiona.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Kamberi traži hitnu privatizaciju Bujanovačke banje

Izvor: BujanovackiGlas.info, 19.Okt.2017, 09:13

Bujanovačka banja je najvažniji privredni resurs opštine, i od nje zavisi razvoj i drugih privrednih grana, ne samo turizma, rekao je KamberiBUJANOVAC, 19. oktobar 2017. – Šaip Kamberi, predsednik opštine Bujanovac, zatražio je od nadležnih državnih organa da što pre pokrenu proces privatizacije...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.