Otvoreno “Porečjansko leto”

Izvor: JUGpress.com, 07.Jul.2016, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreno “Porečjansko leto”

VUČJE

U porti crkve Svetog Jovana u Vučju danas je počelo Porečjansko leto 2016 .

Deseto Porečjansko leto danas je otvorio gradski većnik Dejan Cakić, koji je rekao  da je ova manifestacija odlična prilika za dodatnu promociju vučjanskog kraja koji obiluje prirodnim lepotama i koji je sve popularnija turistička destinacija za goste iz čitave južne Srbije.

Ova manifestacija će trajati do kraja jula a posetioci će  biti ponudjeni koncerti, izložbe slika >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i književne večeri.

Moto skup i rok koncert će biti održani  9. jula.

U okviru manifestacije organizuje se i  turniri u malom fudbalu i basketu, koji će biti održani na košarkaškom igralištu.

Grad Leskovac je i ove godine finansijski podržao organizaciju Porečjanskog leta, u želji da ovo mesto poseti što veći broj gostiju ali i da Vučjancima omogući zabavne letnje večeri.

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.