Otvorena peta Lukoil pumpa u Nišu

Izvor: JUGpress.com, 11.Feb.2017, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena peta Lukoil pumpa u Nišu

NIŠ

Danas je u Nišu  svečano  otvorena “Lukoil Srbija” pumpa u Ulici Jovana Ristića. Svečanom otvaranju prisustvovali su gradonačelnik Niša, Darko Bulatović i generalni direktor I rukovodilac Balkanske regionalne organizacije  Lukoil –a , koji okuplja preduzeća u Makedoniji, Crnoj Gori I Hrvatskoj,  Igor Semeničev.

Presacanjem crvene trake pumpa je svečano otvorena, a gradonačelnik Darko Bulatović je proglasio pumpu otvorenom. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Ova pumpa, kako je rečeno izgrađena je po najsavremenijim evropskim standardima. Potrošačima nudi sve vrste motornih goriva, među kojima i goriva nove generacije- ekto dizel, zimski ekto dizel , benzin ekto plus. U sastavu pumpe je  prodavnica robe široke potrošnje ali I  neophodnih proizvoda namenjenih održavanju vozila.

“Izuzetno mi je drago što mogu da vas pozdravim na svečanom otvaranju naše benzinske stanice u gradu Nišu. Ovo je 114. benzinska stanica u Srbiji i peta u gradu Nišu. Potrudili smo se da otvorimo savremen kompleks koji odgovovara svim svetskim i evropskim standardima, gde naši klijenti mogu natoče visokog kvaliteta gorivo, da kupe robu široke potrošnje i odmore u udobnom kafenu” – rekao je Igor Semeničev.

Takođe, dodao je da je kompanija Lukoil socijalno odgovorna kompanija i da će obezbeđivati nova radna mesta za građane grada Niša i nadaju se da će ostvariti još bolju saradnju sa našim gradom.

Lukoil  po broju svojih objekata zauzima drugo mesto među snabdevačima gorivom u Srbiji.

Prilikom današnjeg otvaranja prvih 200 kupaca dobilo je prigodne poklone.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.