Otvoren Čipsi kutak

Izvor: JUGpress.com, 09.Mar.2017, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren Čipsi kutak

NIŠ

Danas je studenski dom u Nišu bogatiji za prostor namenjen odmoru i relaksaciji žitelja ove ustanove, studenata.  Studentski dom “Paviljon IV”, objekat Studentskog centra Niš, treći je od osam odabranih domova u Srbiji u kome je otvoren Chipsy kutak. Pre ovoga slični prostori su opremljeni u Beogradu i Subotici   a u planu su i Novi Sad, Kragujevac,  Čačak i Kosovska Mitrovica, ali i Sarajevo i Banja Luka. Reč je o moderno opremljenom zajedničkom prostoru predviđenom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za druženje i provođenje slobodnog vremena. Ovako opremljen prostor je  poklon brenda Chipsy u okviru kampanje “Svaki dan ima bolji ukus uz osmeh”.

“Mi smo ovu kampanju dogovorili decembra prošle godine. Podržali smo je najviše zbog društveno odgovornog poslovanja, a korist pre svega imaće studenti, jer mi smo tu da budemo vaš servis. Obuhvaćena je cela Srbija, svi studentski centri, za mesec dana imaćemo ovakve kutke u svakom studentskom centru. Ovakav kutak pomoći će da razbijete svakodnevnicu koju imate, imaćete priliku da boravite u nekom novom prostoru. To vreme koristite slobodno u najboljoj meri sa vašim interesovanjem za druženje” – rekao je gospodin Antonijević iz ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Rade Rajković, direktor Studentskog centra u Nišu, izrazio je veliko zadovoljstvo zbog otvaranja Chipsy kutka u Nišu.

“Marbo grupa je odgvorno preduzeće, očekujem da je ovo samo početak ozbiljne saradnje. Očekujem da napravimo u svim našim centrima ovakve kutke, a ovaj kutak posebno je važan jer upotpunjuje neke druge aktivnosti koje ovde imamo. Od crtaone, učione, internet učionice, 24 sata besplatnog interneta, teretane sa kardio programom i fitnesom. Studentima će ovaj kutak mnogo značiti kako bi svoje vreme upotpunili na jedan sasvim drugačiji način” – izjavio je Rade Rajković.

Niški Cipsy kutak prostire se na oko 30 metra kvadratnih, a sadrži nameštaj, tehničke uredjaje, rekvizite za zabavu. U prijatnom ambijentu kutka uživaće više od 350 studenata smeštenih u ovom objektu. Projeket se realizuje uz podršku ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.