Otvara se vrežinski bazen, besplatan ulaz u četvrtak

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jun.2023, 16:34

Otvara se vrežinski bazen, besplatan ulaz u četvrtak

Kupališna sezona na Vojno plivačkom bazenu “Vrežina” počeće od četvrtka, 29. juna od 12 sati, kada će ulaz za građane biti besplatan. Dnevna karta ove godine koštaće 200 dinara, dok će mesečne propusnice biti 2.000 dinara.

Vrežinski bazen će ove sezone biti otvoren od utorka do petka od 11 do 19 sati, dok će vikendima i praznicima raditi od 10 do 19 sati, kažu iz Vojno plivačkog bazena “Vrežina” i dodaju da će ponedeljkom biti vršeno detaljno čišćenje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i održavaje kompleksa. Takođe kažu da će o bezbednosti kupača brinuti sertifikovani spasioci, a da se u sklopu vojnog kompleksa nalazi i zdravstvena ambulanta sa dežurnim lekarom, tehničarom i amubulantnim vozilom.

Pored bazena VPB ”Vrežina” je opremljen raznolikim rekreativnim sadržajem poput terena za tenis, mali fudbal na betonu i pesku, košarku, odbojku na pesku i stolovima za stoni tenis. Građanima je dozvoljeno unošenje ličnih sportskih rekvizita za korišćenje istih na za to predviđenim terenima, ali upotreba lopti nije dozvoljena na prostoru samog bazena - kažu iz VPB “Vrežina”.

Iz vojnog kompleksa VPB ”Vrežina” kažu da raspolažu olimpijskim bazenom, dubine od 1.2 metara do 4 metara i malim bazenom namenjenim najmlađim kupačima dubine 0.60 metara i savremenom filtracionom stanicom za prečišćavanje vode, te dodaju da će korišćenje suncobrana i ležaljki biti potpuno besplatni.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.