Otvara se „Džonson elektrik“

Izvor: juGmedia, 07.Sep.2014, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvara se „Džonson elektrik“

NIŠ – Fabrika za izradu elektromotora za automobile koju je kompanija „Džonson elektrik“ izgradila u Nišu biće zvanično otvorena u petak, 12.septembra .

U jedinom velikom pogonu koji je u proteklih godinu dana podignut u Nišu, posao je već dobilo 250 radnika, ali bi prema planu „Džonson elektrika“ broj zaposlenih trebalo postepeno da bude povećavan sve do kraja 2016. godine i cifre od 1.050 ljudi. Za svako novootvoreno radno mesto kompanija iz Hong Konga dobiće od SIEPE subvenciju od 9.000 evra.

Fabrika „Džonson elektrika“ izgrađena je na prostoru od 10.000 kvadratnih metara, a ova investicija vredna je 25 miliona dolara.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.