Otkazan koncert Ace Lukasa

Izvor: juGmedia, 24.Dec.2013, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazan koncert Ace Lukasa

NIŠ – Koncert Ace Lukasa  zakazan za  večeras  u hali Cair odlaže se iz tehničkih razloga.Tehnički organizator koncerta saopštio je da će „sve informacije o novom terminu i mestu odrzavanja koncerta biće blagovremeno dostavljene medijima.“

Svi ljubitelji muzike, koji su vec kupili ulaznice za koncert i zele da vrate svoje ulaznice mogu doci u agenciju easy travel  prvog radnog dana posle Novogodisnjih praznika , naveli su u saopštenju.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Otkazan koncert Ace Lukasa

Izvor: JužneVesti.com, 24.Dec.2013

Nastup folk pevača Ace Lukasa, koji je za večeras bio planiran u hali “Čair” u Nišu, je otkazan. Organizatori tvrde da će biti održan februara naredne godine.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.