Osumnjičeni za ubistvo u Beogradu uhapšen na Staroj planini

Izvor: JužneVesti.com, 19.Feb.2024, 15:35

Osumnjičeni za ubistvo u Beogradu uhapšen na Staroj planini

33-godišnjeg muškarca osumnjičenog da je 17. februara u Beogradu izbo na smrt 28-godišnjaka, policija je pronašla i uhapsila u jednom iznajmljenom apartmanu na području Stare planine.

Iz policije ne navode u kom delu Stare planine je Đ. P. uhapšen, a on je osumnjičen da je izvršio krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je 17. februara, u ranim jutarnjim satima, u ulici Grčića Milenka u Beogradu, Đ. P. nakon svađe, oštrim predmetom naneo teške telesne povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 28-godišnjem muškarcu usled kojih je preminuo - saopštavaju iz MUP-a.

Osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.