Izvor: JUGpress.com, 23.Okt.2021, 20:29

Osumnjičeni priznao ubistvo

BEOGRAD-NIŠ

Osumnjičeni Goran Džonić priznao je na saslušanju da je ubio tročlanu porodicu Đokić i da je u  dugom vremenskom periodu pripremao likvidaciju svog bliskog rođaka Gorana Đokića, prenela je danas Politika.

Kako saznaje taj list, Džonić je na saslušanju rekao da je tokom priprema za ubistvo obezbedio oružje – pištolj sa prigušivačem, koji je posle njegovog priznanja pronađen u petak.

Politika saznaje i da je u dvorištu svoje porodične >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kuće Džonić zakopao novac opljačkan od brata od tetke u noći ubistva. Velika suma deviza nađena je i odneta na laboratorijsku obradu. Nije još saopšten tačan iznos.

Zbog ubistva porodice Đokić uhapšene su još četiri osobe.

Članovi porodice Đokić poslednji put su viđeni živi u noći između subote i nedelje, 26. i 27. septembra, a njihova ugljenisana tela nađena su u zoru, u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.