Opština Palilula: Polomljena ljuljaška bila na površini koja pripada zgradi, popravka danas

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2021, 11:49

Opština Palilula: Polomljena ljuljaška bila na površini koja pripada zgradi, popravka danas

Popravku ljuljaške koja je, kako su svedočili građani, umalo pala na decu na igralištu nedaleko od Starog groblja i DIF-a, iz Opštine Palilula najavljuju za danas i napominju da se ona nalazi se na površini koja pripada obližnjoj zgradi.

Deo mobilijara koji se, kako su pričali građani, srušio od samo jednog dodira i umalo pao na decu, posle pitanja novinara Južnih vesti na lice mesta izveo je predsednika Opštine, koji se zbog tog događaja oglasio na Fejsbuku.Ljuljaška >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << obezbeđena trakama, a danas bi trebalo da bude popravljena; foto: FB BV;

Naveo je da je polomljena ljuljaška obezbeđena trakama upozorenja i da će se njome nadležne službe pozabaviti od ponedeljka, a identičan odgovor stigao je i iz Opštine.

U odgovoru, koji su poslali u nedelju popodne, naglašavaju da su im pitanja novinara stigla posle radnog vremena, i u njemu novinare zbog polomljene ljuljaške upućuju na upravnika obližnje zgrade.

Predmetna ljuljaška se nalazi iza vojnih zgrada na površini koja pripada zgradi. Gradska opština Palilula i JKP Mediana nisu postavili taj mobilijar. Trebalo je da se obratite upravniku zgrade na čijoj površini se nalazi mobilijar. Gradskoj opštini Palilula nije stigla nijedna prijava o tome da je došlo do oštećenja mobilijara - navode iz Opštine.

Reagovali su, kako navode, zahvaljujući mejlu koji su dobili od Južnih vesti i ponovili da su, kako bi sprečili da ne dođe do povrede dece, ogradili polomljeni mobilijar i njega će, kako najavljuju, danas popraviti ekipe JKP Mediana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.