Opština Medijana deli sredstva za dezinfekciju na nekoliko lokacija

Izvor: JužneVesti.com, 03.Apr.2020, 10:22

Opština Medijana deli sredstva za dezinfekciju na nekoliko lokacija

Danas, 3. aprila od 11 sati, navode u Opštini Medijana, građani će moći da preuzmu natrijum-hipohlorit, kao sredstvo dezinfekcije. Deliće se kod Tempo ekspresa u Duvaništu, na Trgu kralja Aleksandra na skretanju kod Osnovne škole "Radoje Domanović", kod Vatrogasnog doma i kod zgrade Gradske opštine Medijana.

Sredstvo koje služi za uništavanje bakterija, virusa i gljivica deliće se od 11 sati, pa da isteka zaliha, navode u Opštini Medijana, a najkasnije danas do 16 sati.

Napominju i da građani sa sobom treba da ponesu ono u šta će im natočiti ovo dezinfekciono sredstvo: kanister, flašu ili neku drugu ambalažu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Građani opštine Stari grad od danas mogu da preuzmu sredstvo za dezinfekciju

Izvor: Danas, 03.Apr.2020

Građani opštine Stari grad od danas mogu da preuzmu sredstvo za dezinfekciju na bazi natrujum-hipohlorida tako što će u sopstvenu ambalažu od maksimum jedan litar sipati tečnost koja se nalazi u kanisteru u dvorištu Osnovne škole “Drinka Pavlović”.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.