Opšta bolnica postaje nastavno-naučna baza Medicinskog fakulteta

Izvor: juGmedia, 09.Dec.2013, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opšta bolnica postaje nastavno-naučna baza Medicinskog fakulteta

PIROT –  Opšta Bolnica Pirot potpisala je ugovor sa Medicinskim fakultetom u  Nišu kojim je postala nastavno-naučna baza ove visokoškolske ustanove.

“ Fakultet se obavezuje da učestvuje u obezbeđivanju sredstava za izvođenje nastave i omogući nastavnoj bazi korišćenje amfiteatara i drugih prostorija fakulteta za potrebe održavanja stručnih skupova i edukacija. Ovaj ugovor nam puno znači jer će naši lekari imati direktne kontakte sa profesorima, docentima i drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << osobljem. Biće bolja i edukacija lekara i upoznavanja sa savremenim metodama i tehnikama lečenja. Samim tim će se to primeniti kod nas i biće bolja i kvalitetnija usluga. Studenti će vežbe moći da obavljaju ovde u Bolnici“, kazao je direktor Goran Petrović.

Direktor Bolnice dodaje da su razgovarali i sa rukovodstvom Kliničkog centra u Nišu oko dalje saradnje.

(kraj)paz

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.