Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2015, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprosti im Bože, jer znaju šta rade

U Domu kulture "Sveti Sava" u Štrpcu je održana javna tribina Srpske napredne stranke na kojoj se 3.000 građana te opštine kolektivno učlanilo u SNS.

Statistika pokazuje da se naprednjačkom kolu dnevno pridruži 1.000 ljudi.

Masovno krštenje. Aleluja!

Ako već odlučiš da ne pobegneš glavom bez obzira iz ove zemlje, prekrsti se.

Vera u Vučića i njegova obećanja su iznad svega, počelo je da se kreće u Srbiji ka boljem životu zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << njemu...

Samo čekam trenutak kada će knez Lazar, kneginja Milica, Miloš Obilić, Kosovka devojka, Jug Bogdan i svih devet Jugovića, kolektivno da se učlane u SNS.

Bravo, braćo i sestre! Živeo naš spasilac!

Nije problem u njemu, nego u raji. Većina će prodati veru za lošu večeru.

Ja noćima jecam u samoći, pateći jer nisam tako pametan i oštrouman kao ti. Jer i ja pokušavam da vidim to što ti vidiš kad se osvrnem, ali mi nikako ne polazi za rukom. Ovo kolektivno ludilo samo liči na 1968. godinu, kada se omladina masovno učlanjavala u Komunistički savez, ne svojom voljom, već zbog zapošljavanja.

Davljenik se za slamku hvata, razumem i tebe i tvoju bespomoćnost.

Razumem da nećeš moći da se zaposliš u "Juri" ili "Džinsiju" ukoliko se ne prekrstiš.

Da ne budem shvaćen pogrešno. Nije SNS kriv. I samoprozvane demokrate su radile isto. Samo u tom trenutku nedepratizacija nije poprimala oblik baš ovolike manije.

Ne glasaju za vodeću partiju Srbi danas zato što misle da im je dobro danas, nego što se nadaju da će biti bolje, a nadaju se da će biti bolje tako što misle ako budu glasali za SNS da će da se zaposle, jer su stranke od 2004. godine postale veliki biro za zapošljavanje.

Toliko o veri i večeri.

Evo, ja sam se prekrstio, sa tri prsta, kako znam i umem, pogledao u nebo i obratio Mu se rečima: „Oprosti im Bože, jer dobro znaju šta zapravo rade”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.