Opljačkao pumpu na Dan žena

Izvor: juGmedia, 19.Mar.2015, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkao pumpu na Dan žena

NIŠ – Niška policija uhapisla je D.A. (23) iz okoline Niša zbog sumnje da je uz pretnju pištoljem opljačkao benzinsku pumpu iz nje odneo oko 91.000 dinara i kućište računara.

Sumnja se da je D.A. nakon ponoći 8. marta, uz pretnju pištoljem od radnika benzinske pumpe u Nišu uzeo novac i kućište računara, a pri tom je i radnika nekoliko puta udario.

U saopštenju policije se navodi da je osumnjičenom određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti sproveden nadležnom tužilaštvu u Nišu.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Opljačkao pumpu u Nišu

Izvor: OkRadio.rs, 19.Mar.2015

Policajci su uhapsili 23-godišnjeg Nišliju zbog sumnje da je iz benzinske stanice uz pretnju pištoljem odneo 91.000 dinara. Sumnja se da je D. A, 8. marta nakon ponoći, na benzinskoj pumpi u Nišu uz pretnju pištoljem pored novca, oduzeo i kućište računara i radniku zadao nekoliko udaraca po...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.