Opet novi dokazi za predloge optužnice protiv Tačija i Veseljija?

Izvor: KMnovine.com, 23.Sep.2020, 18:51

Opet ''novi'' dokazi za predloge optužnice protiv Tačija i Veseljija?

Navodni "Sud" za zločine terorista UĆK pokazao je da je ono što su slobodnomisleći i očekivali - potpuna farsa.




Poslednjih dana kao piliće iz kokošinjca "nepoznati ljudi" koje su kamere usnimile, unosili su i iznosili pakete sa materijalom o >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << zločinima terorističke UĆK sastavljene od etničkih Albanaca. To se opet dogodilo.

Skupina pripadnika terorističke UĆK saopštila je da je i danas "neko" dostavio nove dosijee za koje pretpostavljaju da su iz takozvanog "Specijalnog suda", a zamenik čelnog čoveka te skupine Nasim Haradinaj kaže da su među dosijeima i predlozi optužnica protiv Hašima Tačija i Kadrija Veseljia.

Iz Udruženja bivših pripadnika terorističke UĆK Hisni Gucati rekao je da se u pristiglim dokumentima pominju razna imena, za koja, kako kaže, nije ovlašćen da ih spominje, prenosi Gazeta ekspres.

Ipak, Nasim Haradinaj potvrdio je da se u dosijeima nalaze predlozi optužnica za bivše lidere takozvane OVK.

"To su predlozi optužnice protiv Hašima Tačija, Azema Sulje, Jakupa Krasnićija, Redžepa Seljimija, Kadrija Veseljija. Takođe se pominje i Džavit Haljiti, ali i veliki broj mesta na Kosovu i Metohiji", rekao je on i dodao da je nepoznata osoba, koja je danas ponovo dostavila tajne dosijee ostavila poruku da će naredni put doneti i CD sa dokumentima.



                       Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram                      



PROČITAJTE JOŠ:Drecun priprema aboliranje terorista UĆK (VIDEO) U emisiji "Bez cenzure" nekadašnji cenjeni politički analitičar i dokumentarista a danas član SNS, Milovan Drecun, javno je "razdvojio" na frakcije teroriste UĆK kako bi "pojasnio" da jedni jesu a drugi nisu teroristi već "klasična vojna formacija".


PROČITAJTE JOŠ:Kosovski separatisti opet nisu usvojili tzv. ''zakon'' o zaštiti ''vrednosti'' njihovih terorističkih jedinicaKvazi-poslanici tzv. "skupštine" albanskih separatista ni danas nisu izglasali "zakon o zaštiti ratnih vrednosti" terorističke UĆK zbog nedostatka kvoruma. U glasanju je učestvovalo 40 kvazi-poslanika, a kako je rekla predsedaajuća separatističke "skupštine" Vljosa Osmani ta tačka biće uvrštena u dnevni red naredne sednice, prenosi portali na albanskom jeziku.


PROČITAJTE JOŠ:Posle najave da UĆK neće biti kažnjena za terorizam na KiM, prijatan susret Džejkobsonove i Teodosija Prijavljuju uništena groblja, natpise "UĆK" na manistirima a pomažu im da ostvare ciljeve. Prošlo je četiri dana od obeležavanja godišnjice nekažnjenog terorističkog napada na autobus pun Srba u Livadicama kod Podujeva. Ubijeno je 13 Srba (12 ali je jedna od ubijenih žena bila u poodmakloj periodu trudnoće).




KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.