Oktobarske nagrade dodeljene najzaslužnijima povodom Dana oslobođenja Bojnika

Izvor: JužneVesti.com, 08.Okt.2021, 11:43

Oktobarske nagrade dodeljene najzaslužnijima povodom Dana oslobođenja Bojnika

Povodom oslobođenja opštine Bojnik u Prvom svetskom ratu 7. oktobra, juče je održana svečana sednica Skupštine na kojoj su dodeljene tradicionalne ”Oktobarske nagrade”, zahvalnice, kao i sportska priznanja.

Javni poziv da Bojničani predlože kandidate bio je otvoren do 31. avgusta, a Komisija je odredila da ”Oktobarske nagrade” pripadnu Tatjani Milenković za neposredni i nesebični rad sa učenicama, Vlastimiru Stojanoviću za zalaganje na dužnosti MZ Bojnik i novinaru >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << televizije 4S Bratislavu Lekiću za doprinos u promociji opštine Bojnik u medijima.

Meni je pripala čast da se obratim u ime svih dobitnika. Nadamo se da će Bojnik nastaviti da se razvija i da će uskoro to uvideti svi, te da će Bojnik postati važan šraf u svim granama, a da ćemo mi nastaviti da pomažemo u tome - rekao je Lekić.

Zahvalnice su dobili Sportski savez Bojnika i Boban Nikolić iz Škole fudbala Obilić za dorinos u razvoju škole fudbala i rada sa najmlađima. Sportsko priznanje Opštine Bojnik ove godine pripalo je kadetima Karate kluba Pusta reka Aleksi Zdravkoviću, Danilu Mišiću i Nikoli Živanoviću koji su prvaci Evrope.

Nagrađeni su i najbolji učenici Bojnika, a u umetničkom delu programa nastupili su član Sofijske opere Ivica Stojanović i orkestar Kristijana Azirovića koji je na ovogodišnjem "Dragačevskom saboru trubača" u Guči osvojio prvo mesto.

Nagrade je uručio predsednik Opštine Bojnik Nebojša Nenadović koji je rekao da očekuje da se Bojnik u daljim godinama još više razvija i da će to postati privlačno mesto za ulaganja, a posebno je istakao značaj agroindustrijske zone koja je, kako je rekao, opremljena i spremno čeka investitore.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.