Izvor: JUGpress.com, 02.Jun.2016, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okončani radovi na izgradnji pijace u Brestovcu

BRESTOVAC

Brestovčani su dobili adekvatan prostor veličine 420 kvadratnih metara gde će biti zelena pijaca. Investicija vredna 2.138.000 dinara podrazumevala je izgradnju platoa, postavljanje betonskih ivičnjaka, ugradnju betonskih ploča, izgradnju male i velike kapije. Pijaca je ograđena, napravljeni su trotoari o parking prostor ispred platoa, kao i parkovska staza površine 90 kvadratnih metara.

Gradonačelnik Goran Cvetanović je rekao da će postavljanjem tezgi na >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ovom platou Brestovčani dobiti adekvatan objekat zelene pijace, za koji su sami ranije iskazali potrebu.

„Brestovac je poznat kao poljoprivredni kraj. Uvereni smo da će ova pijaca omogućiti da poljoprivredni proizvođači lakše nađu put do kupaca, koji će na jednom mestu moći da se snabdu potrebnim proizvodima.“

Cvetanović je podsetio i da su u prethodne tri godine u ovom kraju renovirani objekti Doma kulture i vrtića, otvoren uslužni centar i biblioteka, završena nadgradnja konaka crkve Presvete Bogorodice i uređeno crkveno dvorište, kao i da se radilo na poboljšanju glavnih saobraćajnica i atarskih puteva.

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.