Odbojka: Leskovčanke nadigrale Lebančanke

Izvor: juGmedia, 18.Mar.2017, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojka: Leskovčanke nadigrale Lebančanke

U komšijskom derbiju Lebančanke su bile slabije pa su ih Leskovčanke ubedljivo savladale na njihovom terenu sa  0:3 ( 13:25, 23:25, 10:25 ).

U prvom setu samo na početku bilo je egal, potom su gošće prvi set rešile ubedljivo u svoju korist sa 25- 13.

U drugom setu Lebančake su pružile dostojan otpor i većim delom bile u vođstvu, da bi daleko iskusnije gošće rešile i taj set u svoju korist, ali sa samo dva poena razlike.

U trećem, odlučujućem setu, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ponovo su Leskovčanke apsolutni gospodar na pareketu i čak sa 15 poena razlke dobijaju set i utakmicu maksimalnim rezultatom.

Lebane: Fiskulturna sala OŠ Vuk Karadzić. Gledalaca 50. Sudije: Nikola Petković- Anđela Nikolić ( Leskovac).

OK LESKOVAC 98: Stojanović, Ivanović, A. Nikolić, Stanković, Cerović, M. Nikolić, Jovanović, Mišić, Mihajlovska, Stamenković, Stoljiljković.

Vukašin Stevanović

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.