Izvor: JUGpress.com, 20.Avg.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra prskanje protiv komaraca

NIŠ

Od sutra do 23 avgusta na tertoriji Niša preduzeće „SANIT M&M“  vršiće se suzbijanje larvi komaraca.

Ovo je peti tretman suzbijanja larvi komaraca a prskanje je planirano na mestima duž rečnih tokova i zabarenih površina.

Tretman će biti obavljen ekološkim preparatom na bazi regulatora rasta sa specifičnim dejstvom na larve komaraca.Preparat je neškodljiv za vodenu faunu i ostale organizme te ne iziskuje posebne mere predostrožnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
Sutra od osam satisuzbijanje larvi komaraca  vršiće se po sledećem rasporedu:

Na teritoriji GO Pantelej:priobalja Malčanske, Breničke,  Matejevačke reke i Knezselskog potoka i Nišave od uliva Jelašničke reke do mosta Mladosti.

Na teritoriji GO Palilula: priobalja Gabrovačke reke i Suvodolskog potoka do pruge,priobalje reke Nišave od železničkog mosta do uliva u Južnu Moravu, priobalje Južne Morave od ulaska u KO Gornje Međurovo do ušća sa Nišavom.

U četvrtak 22. avgusta  će se tretman vršiti na teritoriji GO Niška Banja:priobalja reka Ostrovačke,Kunovičke,Jelašničke, Kutinske,Nišave od vikend naselja Ostrovica do naselja Brzi Brod i mrtvaja kod Niške Banje, Na teritoriji GO Medijana:priobalja Gabrovačke reke i Suvodolskog potoka od pruge do ušća,priobalje Nišave od Brzog Broda do Železničkog mosta i bara kod Brzog Broda

U petak 23.avgusta. suzbijanje će se raditi na teritoriji GO Crveni Krst: priobalja Toponičke i Rujničke reke,Humskog i Rujničkog potoka ,priobalje Nišave od Železničkog mosta do uliva u Južnu Moravu i priobalje Južne Morave od ušća sa Nišavom do izlaska iz KO Donja Trnava, Na teritoriji GO Palilula:Batušinačke bare,bare pored Nišave i staro korito  kod Medoševca ,Ciganski ključ i bare između sela Trupale i Popovac.Ekipe operativaca biće na terenu od 8:00 časova ujutru.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.