Izvor: BujanovackiGlas.info, 30.Jun.2017, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra niže cene rominga u regionu

Od 1. jula u ove četiri zemlje maksimalna cena odlaznog poziva u romingu (cena po minutu i u evrima bez PDV-a) je 0,19 EVRA, maksimalna cena dolaznog poziva u romingu je 0,05, maksimalna cena SMS poruka u romingu – 0,06 EVRA, a maksimalna cena za usluge prenosa podataka i MMS poruka u romingu (cena po MB/poruci) 0,20 EVRABUJANOVAC, BEOGRAD, 30. jun 2017. (foto: ilustracija) – Cene rominga u regionu, za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju, biće ponovo snižene od >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << 1. jula, saopštila je Regulatorna agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL).
Cene će biti snižene na osnovu Sporazuma o sniženju cena usluga rominga u javnim mobilnim komunikacionim mrežama pomenutih država, iz 2014. godine, kojim su određene maksimalne cene usluga rominga u državama potpisnicima Sporazuma.

Od 1. jula u ove četiri zemlje maksimalna cena odlaznog poziva u romingu (cena po minutu i u evrima bez PDV-a) je 0,19 EVRA, maksimalna cena dolaznog poziva u romingu je 0,05, maksimalna cena SMS poruka u romingu – 0,06 EVRA, a maksimalna cena za usluge prenosa podataka i MMS poruka u romingu (cena po MB/poruci) 0,20 EVRA.
Operatori mogu da ponude i niže cene od maksimalnih koje su predviđene Sporazumom, dodaje se u saopštenju, koje prenosi portal Ekapija.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Još niže cene rominga u Crnoj Gori, BiH, Makedoniji i Srbiji

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2017

Cene rominga u regionu, za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju, ponovo su snižene od danas, saopštila je Regulatorna agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL)...Od danas u pomenutim državama maksimalna cena odlaznog poziva u romingu (cena po minutu i u evrima...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.