Izvor: JUGpress.com, 25.Jun.2021, 20:10

Od subote počinje “ripanje i banjanje” u Vlasinu

VLASOTINCE

Gotovo svake godine Vlasotinčani s nestrpljenjem očekuju dan kada će moći da počnu da se kupuju u svojoj Vlasini. Obično, to je bio prvi julski dan u najtoplijem mesecu u godini. A, bilo je, ranijih godina, dozvole od nadležnih gradskih službi i kasnije, a sve zbog bezbednosno – klimatskih uslova.

Danas, u popodnevnim satima, direktor SRC ,,Vlasina”, Igor Jović pod čijom su ingerencijom kupalište na brani na Vlasini, pod oznakom ,,urgentno” i ekskluzivno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << telefonom nas je obavestio da je stigao blagoslov od nadležnih organa iz lokalne samouprave da sezona kupanja u Vlasini počinje od sutra, subote 26.juna tekuće godine.

Ova vest zasigurno će obradovati sve potencijalne kupače, jer će ranije no što je bilo predhodnih godina biti u prilici dan se rashlde u samoj reci Vlasini i u vodi veštačkog jezera, zbog činjenice da je temperatura vazduha iznad proseka za ovo doba godine.

smartVremenske prilike su takve, odnosno sunce je dobro, bogami zapržilo, pa ćemo tako sezonu kupanja započeti nekoliko dana pre planiranog roka. Bez obzira na tu okolnost, mi smo u potpunosti spremni da odgovorimo svakom zadatku i svim obavezama kada je u pitanju obavljanje svih bezbednosnih mera koje su propisane. Savci na brani su spušteni, a već sutrašnje subote u vodu mogu da zaplivaju i uživaju u prirodnoj lepoti same reke Vlasine svi oni koji žele da sebi priušte letnje kupanje u ove vrele junske dane, uz molbu da poštuju sve propisane mere, koje će kontrolisati i nadgledati licencirani spasioci – rekao nam je u telefonskom obraćanju, Igor Jović, prvi čovek SRC ,,Vlasina” u Vlasotincu.I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.