Izvor: JUGpress.com, 02.Jul.2020, 14:07

Od korona virusa u Pčinjskom okrugu preminula dvadeset jedna osoba

VRANJE

U Pčinjskom okrugu, od početka pandemije, od virusa kovid 19 preminulo 21 lice, izjavio je medijima dr Slađan Stanković, epidemilog Zavoda za javno zdravlje u Vranju.

Bitku sa virusom u Vranju je izgubilo 12 osoba, četiri u Surdulici, po dva u Vladičinom Hanu i Bujanovcu i u Trgovištu jedna osoba.

U Vranju je u poslednje dve >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nedelje zabeleženo pet smrtnih slučajeva, s tim što je jedna osoba sa teritorije opštine Bujanovac.

Od početka pandemije do sada u Pčinjskom okrugu registrovano  je 707 slučajeva obolelih od virusa korone.

Najveći broj zaraženih je u Vranju 572, u Surdulici 62 i Vladičinom Hanu 32.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OD KORONA VIRUSA PREMINULA PACIJENTKINJA IZ KRALJEVA: Peti smrtni ishod u ovom gradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020

Od 22 uzorka poslatih na testiranje u Klinički centar Srbije tri su pozitivna..Prema informacijama iz Zavoda za javno zdravlje Kraljevo epidemiološka situacija na teritoriji grada Kraljeva je promenjena...Od posledica infekcije korona virusom preminula je jedna pacijentkinja koja je bila smeštena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.