Od danas radi kupalište u Vučju

Izvor: JUGpress.com, 20.Jul.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas radi kupalište u Vučju

VUČJE

Od danas radi kupalište u Vučju a o bezbednosti kupača brine ekipa spasilaca koja je prošla neophodnu obuku, rekoa je za JUGpress direktor Agencije za lokalni ekonomski razvoj (ALER) Bojan Tojaga.

On je dodao da će ovo kupalište u narednih par dana i svečano biti otvoreno.

“Loši vremenski uslovi realno ne idu na ruke kupačima ali se mi nadamo da će ovaj uredjeni prostor već u narednih nekoliko dana oživeti”, kaže Tojaga.

Zvanična >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sezona  kupanja na Vučjanki, na uredjenom kupalištu , je od 20 . jula do 31 avgusta i u vreme od 10 do 18 sati .

Ovo kupalište je uredjeno zahvaljujući zajedničkom projektu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Agencije za lokalni ekonomski razvoj, .

Ukupna vrednost izvedenih radova je oko osam miliona dinara a iz gradskog budžeta je dodatno izdvojeno i mesnoj zajednici Vučje iz gradskog budžeta biće uplaćeno 544.000 dinara, za finansiranje kupališta na reci Vučjanka, i regulisanja nivoa reke preko brane kod kupališta.

Za angažovanje spasioca planirano je  494.000 dinara  a 50.000 dinara za angažovanje firme „Mehanizacija“ iz Niša koja će profesionalno stupšati i podizati branu.

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.