Izvor: JUGpress.com, 07.Jun.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljeni snimci koji ukazuju da je Ediju Rami glasove kupovao jedan narko bos

TIRANA-BON

(FoNet)

Nemački list Bild objavio je snimke presretnutih telefonskih razgovora koji dokazuju da je jedan narko-bos kupovao glasove za Socijalističku partiju albanskog premijera Edija Rame.

List je objavio šest snimaka koji potiču iz istrage albanske policije pod nazivom “Slučaj 339/1”.

Snimci su nastali pre parlamentarniih izbora u Albaniji 2017. godine.

Navodi se da postoje desetak slučajeva širom Albanije, ali da je većina >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bila skrivana od javnosti.

“U konkretnom slučaju, reč je o mafijašu Astrit Avdalaju, šefom klana od najmanje 44 osobe koje se bave organizacijom međunarodne trgovine kokainom i heroinom u regionu oko albanske luke Drač. Avdalajlaj i njegov brat vode klan iz gradića Šijak, navodi se u izveštaju.

Snimci pokazuju da je mafija osigurala da političar i vladajuća Socijalistička partija Rame budu izabrani.

Gradonačelnik Drača, drugog po veličini grada u Albaniji, koji dolazi iz iste partije, takođe je bio uključen u ovo, navodi nemački list.

Na snimcima se čuje i Avdalaj razgovara sa lokalnim političarima o budućem funkcioneru Socijalističke partije i kako se organizuje kupovina glasova za njega, prenosi klix.ba.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.