Objašnjenje “Delte”: Plaćanje parkinga neophodno zbog mušterija

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jul.2023, 11:10

Objašnjenje “Delte”: Plaćanje parkinga neophodno zbog mušterija

Parking u sklopu Delta planeta naplaćuje se od juče, kako oni koji nisu posetioci tržnog centra ne bi zauzimali mesta i kako bi oni koji dolaze u šoping mol imali gde da se parkiraju, navode iz te kompanije. Problem parkiranja zaposlenih još nije rešen, pošto iz Delte kažu da će tek ponuditi zakupcima da na mesečnom nivou rezervišu parking mesta za radnike.

Prema odluci kompanije, od 26. jula automobili mogu da stoje parkirani do tri sata, a svaki naredni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sat naplaćuje se po 100 dinara.

To je naišlo na različite reakcije javnosti - nekima se odluka ne dopada, a neki smatraju da će ona sprečiti da oni koji ne dolaze u Deltu zloupotrebljavaju njen parking. Upravo to kao razlog donošenja odluke navode i iz same kompanije.

Parking Delta planeta namenjen je svim posetiocima šoping-mola. Svakog dana hiljade naših sugrađana provodi vreme u Delti i s pravom želimo da pri tome imaju pun komfor. Posetioci su oni zbog koji živi šoping mol, kao i svi brendovi - navodi marketing menadžerka Bojana Ivanović.

Zato je, dodaje, moralo da se ograniči parkiranje, kako se ne bi ponavljale situacije da oni koji dolaze da posete Deltu nemaju gde da se parkiraju jer su sva mesta zauzeli oni koji nisu posetioci.

Juče su se zaposleni žalili da za njih još nema rešenja i da će i oni morati da plaćaju parking kao i svi ostali, što je na mesečnom nivou veliki iznos. Zato su neki od njih najavili i moguću blokadu rampe.

Ivanović navodi da će brendovima, odnosno zakupcima lokala biti ponuđeno da rezervišu određeni broj parking mesta na mesečnom nivou za radnike, po povoljnijim uslovima.

Na taj način, uz određeno međusobno razumevanje, organizovaćemo parking na način koji zadovoljava potrebe svih onih koji u Delta planet dolaze, iz različitih razloga i potreba - dodaje Ivanović.

Ističe da praksa naplate parkiranja posle određenog broja sati odavno važi u drugim šoping molovima u Srbiji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.