Obio kuću pa zapalio sprat

Izvor: JUGpress.com, 20.Jul.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obio kuću pa zapalio sprat

NIŠ

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su A. J (1981) iz okoline Niške Banje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i teška krađa.

On se tereti da je obio kuću u okolini Niške Banje, a zatim zapalio sprat, čime je pričinio materijalnu štetu u iznosu od  oko  400.000 dinara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom  javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

HOROR KOD BEOČINA: Ubio muškarca (66) i ranio ženu iz lovačke puške

Izvor: Kurir, 21.Jul.2016, 12:43

...Sumnja se da je, oko 930 hicima iz  lovačke puške, u Suseku ubio Milomira Duronića (66) i ranio Jovanku Paroski (59)..Policija je oduzela oružje koje je nelegalno posedovao i sa nadležnim tužiocem obavila uviđaj lica mesta..B M je određeno zadržavanje do 48 sati, a u zakonskom roku biće...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.