Obilić u drugom poluvremenu slomio otpor Topličanina

Izvor: JužneVesti.com, 25.Sep.2022, 11:07

Obilić u drugom poluvremenu slomio otpor Topličanina

Nakon istorijske pobede na startu Arkus Superlige rukometaši Topličanina poraženi su 2. kolu na gostovanju Obiliću rezultatom 29:21(10:10). Prokupčani su bili ravnopravan rival u prvih 30 minuta, ali u nastavku nisu imali dovoljno snage, pa su dva boda ostala u Beogradu.

Rukometaši Obilića slavili su prošle nedelje u Leskovcu, a do druge pobede u prvenstvu stigli su trijumfom nad još jednom ekipom sa juga. Izabranici Zlatka Petronijevića bili su bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od Kikinde na otvaranju sezone, ali je gostvanje u prestonici bio preveliki zalogaj.

Tokom prvog poluvremena viđen je mali broj golova, a da su oba tima bila izjednančena govori i podataka da niti jedan tim nije imao prednost veću od jednog gola. Na odmor se otišlo nerešenim rezultatom 10:10, ali je domaći tim serijom od 5 uzastopnih golova (18:12) već na staru drugog dela nagovestio ishod meča.

Ekipa Topličanina nije uspela da se vrati u meč, pa je ekipa iz prestonice bez većih problema upisala i drugu pobede (29:21).

Obilić je do pobede, baš kao i protiv Dubočice, predvodio Topalović sa 8 golova, a istakao se i golman Tasić koji je imao 15 uspešnih intervencija. Kod Topličanina jedini raspoloženi igrač bio je Stojanović koji je mrežu protivnika pogađao 5 puta.

Svoj naredni meč tim iz Prokuplja odigraće narednog vikenda kada će u hali ”Zoran Đinđić” gostovati Dinamo, koji danas u Pančevu igra protiv Dubočice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Rukometaši Dubočice poraženi u Pančevu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Sep.2022, 08:49

Ni u u 2. kolu Arkus Superlige rukometaši Dubočice nisu uspeli dada dođu do pobede, pošto je od njih u Pančevu bila bolje ekipa Dinama rezultatom 29:26 (16:13)...Posle iznenađujućeg poraza od Obilića u Leskovcu izabranici Saše Pejčića odigrali su slabo prvo poluvreme, koje ih na je na kraju...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.