Obijena crkva u krugu bolnice

Izvor: JužneVesti.com, 20.Avg.2015, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obijena crkva u krugu bolnice

Radnici obezbeđenja prokupačke Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ prijavili su sinoć oko 19:30 da je obijena crkva Svetih vrača Kozme i Damjana, koja se nalazi u krugu bolnice.

Zasada se ne zna da li je nešto ukradeno, a nepoznati počinioci su razbili jedan od prozora na crkvi i tako ušli unutra.

U toku je istraga i tek nakon nje znaćemo ima li štete i ko je to učinio - potvrđeno nam je u policiji.

Ovo je drugi put u poslednjih nekoliko meseci da nepoznate osobe obijaju crkvu i nasilno ulaze unutra.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

PK: Obijena crkva u krugu bolnice

Izvor: B92, 21.Avg.2015, 11:10

Crkva koja se nalazi u krugu prokupačke Opšte bolnice “Dr Aleksa Savić“ obijena je u sredu uveče, pišu Južne vesti...Incident su prijavili radnici obezbeđenja, a nepoznati počinioci su razbili jedan od prozora i tako ušli u crkvu...“U toku je istraga i tek nakon nje znaćemo ima li štete...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.