Izvor: BujanovackiGlas.info, 30.Jun.2017, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OŠ „BRANKO RADIČEVIĆ“: Bujanovački osmaci mežu najboljima u Srbiji na maloj maturi

Trudimo se da im nastavu učinimo zanimljivijom, da nešto što im nije dostupno kod kuće vide u školi. Da to što je savremeno primenimo i da kroz taj vid savremene nastave su daleko motivisaniji“, kaže za RTS Slađan Petrović, učitelj u O.Š.“Branko Radičević“
BUJANOVAC, BEOGRAD, 30. jun 2017. – Osmaci bujanovačke OŠ „Branko Radičević“ među najboljima su u Srbiji uradili završni ispit za upis u srednju školu, prenosi RTS.
Prema podacima Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << prosvete, na završnom testu osnovci iz Pčinjskog, Nišavskog i Raškog okruga su postigli najbolje rezultate, posebno učenici iz nerazvijenih opština.
U Pčinjskom okrugu supervizori nisu otkrili nepravilnosti. Među najboljima su već godinama i đaci iz osnovne škole „Branko Radičević“ u Bujanovcu.
Učenje po savremenim metodama: Slađan PetrovićOsnovna škola „Branko Radičević“ ima 1.200 đaka, Roma i Srba. Već na početku školovanja, učitelji ih motivišu da uče koristeći u radu savremena nastavna sredstva.

„Trudimo se da im nastavu učinimo zanimljivijom, da nešto što im nije dostupno kod kuće vide u školi. Da to što je savremeno primenimo i da kroz taj vid savremene nastave su daleko motivisaniji“, kaže za RTS Slađan Petrović, učitelj u O.Š.“Branko Radičević“ u Bujanovcu.
„Kad god se sretnemo sa direktorima srednjih škola, imaju samo reči hvale o svakom našem učeniku“, kaže za RTS Gordana Zlatković, direktorka O.Š.“Branko Radičević“ u Bujanovcu.
O našim đacima samo reči hvale: Gordana Zlatković

 
Završni test u Pčinjskom okrugu polagalo je više od 2000 đaka i postiglo bolje rezultete od prošlogodišnjih. Supervizori u svojim izjavama nisu ukazali da je bilo nepravilnosti.


Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.