O zaposlenju u policiji na Danu otvorenih vrata Policijske uprave Niš

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jul.2018, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O zaposlenju u policiji na Danu otvorenih vrata Policijske uprave Niš

Svi oni koji bi želeli da se informišu kako da postanu policajci, ali i šta taj posao nosi sa sobom, kako kažu u Ministarstvu unutrašnjih poslova, moći će to da učine na Danu otvorenih vrata Policijske uprave Niš, 10. jula.

Tokom Dana otvorenih vrata, kažu u MUP-u, svi kandidati koji su se prijavili na konkurs ili koji to planiraju moći će da saznaju sve informacije u vezi sa konkursom za osnovnu policijsku obuku počev od opštih uslova koji su neophodni za kandidate >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kao i kako izgleda postupak izbora kandidata i sam kvalifikacioni ispit.

Takođe, građani će moći da saznaju sve o policijskoj profesiji, o selekciji i obuci u Centru za osnovnu policijsku obuku, kao i o svemu što ih očekuje na putu da postanu policijski službenici - navode u MUP-u

Vrata niške Policijske uprave će se otvoriti za građane u 10 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.