O lišenju slobode na Otvorenim vratima pravosuđa u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 31.Maj.2023, 16:46

O "lišenju slobode" na "Otvorenim vratima pravosuđa" u Pirotu

Izlaganja sudije, tužioca, advokata i predstavnika policije na temu lišenja slobode i kako mediji izveštavaju o tome, zainteresovani Piroćanci moći će da čuju u četvrtak, 1. juna od 15:30 u velikoj sali Višeg suda u Pirotu.

"Koji su oblici lišenja slobode i kako mediji izveštavaju o njima?" tema je panela u Pirotu koji se održava u okviru projekta “Otvorena vrata pravosuđa”

“Otvorena vrata pravosuđa” predstavljaju otvoreni forum za diskusiju sa građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << o načinu rada institucija, gde mogu da upoznaju institucije iz drugačije perspektive i kroz dijalog sa predstavnicima pravosuđa reše brojne dileme koje imaju kao realni ili potencijalni učesnici u postupku - kažu organizatori .

Na forumu u Pirotu će govoriti Nebojša Kostić, sudija Osnovnog suda u Pirotu, zamenik javnog tužioca u Osnovnom javnom tužiaštvu u tom gradu Predrag Đurić, advokat Bojan Rajković i jedan predstavnik MUP-a.

Za učešće u debati građani se mogu prijaviti do srede, 31. maja do 17 sati na broj 018/306-975 ili na mejl [email protected]

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.