Novogodišnji paketići za decu iz hraniteljskih porodica

Izvor: JUGpress.com, 27.Dec.2017, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji paketići za decu iz hraniteljskih porodica

NIŠ

Gradska opština Medijana i Komisija za mlade i pronatalitetnu politiku ove opštine organizovali su novogodišnje druženje i podelu poklona za  sedamdesetoro  dece koja odrastaju u hraniteljskim porodicama na području Nišavskog upravnog okruga.

Paketiće je deci uručio predsednik Gradske opštine Medijana, Nebojša Kocić koji je podsetio da su i oni obezbeđeni iz Fonda za hraniteljstvo najveće niške opštine i da je ovo četvrta u nizu akcija sa Centrom za porodični >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << smeštaj i usvojenje u Nišu.

Direktorka Centra Violeta Blagojević istakla je da je ovo prvi put otkako ova ustanova radi da jedna lokalna samouprava toliko pažnje posvećuje deci u hraniteljskim porodicama. Ona je zahvalila na brizi koju rukovodstvo Gradske opštine Medijana posvećuje najmlađima različitih uzrasta a koji zahvaljujući angažovanju Centra za porodični smeštaj i usvojenje i hranitelja, žive poput svojih vršnjaka.

Do kraja godine, u subotu, 30. decembra u Lutkarskom pozorištu u Nišu biće priređena još jedna predstava za decu hranitelja sa podelom novogodišnjih paketića.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Novogodišnje radosti za decu iz osetljivih grupa

Izvor: RTS, 28.Dec.2017, 17:40

U Nišu i Leskovcu dodeljeni su paketići za Novu godinu deci iz socijalno ugroženih i hraniteljskih porodica. Korisnicima Dnevnog boravka za decu i omladinu ometenu u razvoju u Požarevcu priušteno i druženje sa konjima. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.