Novogodišnji koncert Pavarotiju u čast

Izvor: JUGpress.com, 14.Jan.2017, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji koncert Pavarotiju u čast

NIŠ

Tradicionalni Novogodišnji koncert  TRI TENORA, biće priređen 15. januara 2017. Godine  i posvećen je sećanju na Lučiana Pavarotija, preminulom pre deset godina.

Pavarotiju u čast pevaće mnoge internacionalne zvezde evropske operske scene, poput Marka Frusonija, Frederika Leprea,  Neivi Marteniz. Specijalni gost koncerta je Ivana Jordan uz pratnju Omladinske filharmonije Naissus .

Koncert u hali Čair počinje u nedelju 15. januara od 20 sati, a ulaznice >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za ovaj muzički spekatkl mogu se po  ceni od 800 dinara  kupiti u Knjižari Nušić, Forum šoping centru i Oficirskom domu.

Ovim  povodom, u Gradskoj kući je danas učesnike koncerta, soliste iz Italije i Meksika, Marka Frusonija, Alesandra Fantonija, Federika Leprea i Neivi Martinez, primila članica Gradskog veća Jelena Mitrovski.

Ona je sa njima razgovarala o značaju ovakvog događaja i ocenila da je koncert koji će biti održan u niškoj hali Čair izuzetno značajan događaj za kulturu, ne samo grada Niša već i čitavog ovog regiona.

Inače, koncert organizuje Omladinska filharmonija Grada Niša, pod dirigentskom palicom Zorana Andrića, kažu u Gradskoj kući.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.