Izvor: JUGpress.com, 02.Apr.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novih 300.000 slučajeva za izvršenje u 2019❗️

BEOGRAD

Početkom ove godine Komora javnih izvršitelja je objavila evidenciju predmeta koji su dodeljeni na rešavanja privatnim izvršiteljima.

Izvršiteljima je od strane Komore krajem 2018. dodeljno 258.340 slučajeva na osnovu presuda sudova, objavila je grupa “Krov nad glavom”.

“Direktno od strane poverioca, pravnih lica (Javno komunalna preduzeća, Telekom, VIP itd.) stiglo je 37707 predmeta zaostalih dugovanja u vrednosti od 1.458.834.739 dinara – >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << odnosno nešto više od 12 miliona eura od kojih su većinom dugovanja za režije domaćinstava u prosečnoj visini duga od 37 hiljada dinara❗️

Približno 300.000 novih slučajeva garantuje da će 214 javnih izvršitelja u 2019. imati pune ruke posla ali i pune džepove koji će da prepuknu od težine konfiskovanih plata i penzija, alimentacija, socijalne pomoći itd. Hiljade stanova će biti obezvređeno na javnim licitacijama a potom prodato kriminalcima, bankama, agencijama za nekretnine i svima onima koji profitiraju od tuđe bede.

Koliko god se Komora izvršitelja dičila količinom rešenih predmeta javnost mora da zna koja je cena njihove navodne efikasnosti. Javni izvršitelji su esnaf koji parazitira na leđima dužnika. Njihovo delovanje je selektivno, njihove usluge nedostupne prosečnom radniku; dužniku; penzioneru. Van domašaje njihove “efikasne naplate” ostaju tajkuni, velike kompanije, krupni dužnici, oni sa dobrim vezama i na još boljim pozicijama.

Oni zaslužuju prezir od strane društva a njihova profesija ukidanje od strane države i vraćanje njihovih nadležnosti sudovima! navodi ova grupa i poručuje “Borba za svima dostupno stanovanje je ujedno i borba protiv onih kojih žele da ga uskrate drugima zarad svoje koristi!

Organizujte se u svojim mestima i branite jendi druge. Bez doma niko!”.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.