Izvor: JUGpress.com, 13.Jul.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi travnati tepih u Surdulici

SURDULICA

 I dok su fudbaleri surduličkog supeligaša ekipe Radnika vredno radili i trenirali u okviru priprema za predstojeću sezonu na Zlatiboru, pod vođstvom novog šefa stručnog štaba Slaviše Božičića, dotle je agilno i preduzimljiivo rukovodstvo kluba , koje predvodi mladi i izuzetno ambiciozni predsednik kluba Stanislav Tončev, imalo puno  posla na rekonstrukciji fudbalskog terena.

  Bilo je podosta primedbi, u prethodnom periodu, pojedinih klubova na kvalitet >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << samog terena u Surdulici, što je bio osnovni razlog da se pristupi sanaciji i rekonstrukciji travanate podloge na glavnom terenu.

Završetkom ovog posla, celokupna sportska infrustruktura stadiona biće još bolja, jer fudbalski Radnik se može podičiti  da raspolaže iuzetno lepim objektom u užem centru grada, sa veoma lepo urađenim i konfornim klupskim prostorijama koje pružaju maksimalne uslove za bitisanje jednog fudbalskog kluba.-

” Najpre je skinut dubok sloj stare travnate površine, a onda se pristupilo izgradnji nove drenaže i to po najsavremenijim metodama. Potom je postavljen potreban sloj podloge, a ujedno je i instaliran sistem za navodnjavanje. Na kraju je preostalo postavljanje novog svežeg busena uveženog iz Grčke, tako da će Radnik imati jedan od najkvalitetnijih terena u fudbalskoj Srbiji u sezoni koja je pred nama”, rekao je za Regionalnu informativnu agenciju JUGpress prvi čovek surduličkog superligaša “Radnik”, Stanislav Tončev.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.