Novi-stari direktori u javnim ustanovama u Beloj Palanci

Izvor: JužneVesti.com, 10.Okt.2023, 13:02

Novi-stari direktori u javnim ustanovama u Beloj Palanci

Nakon sprovedenih konkursa, nove mandate na 4 godine dobili su dosadašnji direktori Ustanove kulture "Remezijana", Narodne biblioteke "Vuk Karadžić" i Turističke organizacije Bela Palanka, što je potvrđeno i na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta.

Tako su dugogodišnji direktori Mihajlo Sokolović, Milan Spasić i Miloš Lilić, koji su na te funkcije poslednji put izabrani 2019. godine i dalje ostali na čelu tih ustanova, a kako se vidi iz rešenja o imenovanju, oni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su bili jedini kandidati koji su se prijavili na konkurs.

Sva trojica su pre imenovanja na period od 4 godine 2019. godine, više puta, suprotno zakonu, birani kao vršioci dužnosti direktora.

Takođe, na istoj sednici belopalanački odbornici za direktora Centra za socijalni rad ’’Branko Milovanović Ciga’’ imenovali su Vladana Vidanovića, koji je i do sada bio na tom mestu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.