Novi sajt „Nis-ekspresa“

Izvor: juGmedia, 09.Dec.2013, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi sajt „Nis-ekspresa“

NIŠ – Najveći domaći prevoznik „Niš-ekspres“ nedavno je promenio izgled internet sajta i učinio ga preglednijim i pristupačnijim.

Osnovna promena odnosi se na red vožnje koji se sada ažurira tokom celog dana tako da putnici u svakom trenutku mogu da dobiju pouzdanu informaciju o svim polascima autobusa ove kompanije.

Sajt nudi i druge korisne informacije, kao što adrese i telefoni prodajnih mesta kako u zemlji, tako i u inostranstvu, podatke o popustima i pravima >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << putnika. Posredstvom sajta zainteresovani mogu da saznaju sve i o uslugama koja pruža „Niš-eskpresova“ auta-škola i turističkim putovanjima koje ovo kompanija organizuje, a tu su i informacije o iznajmljivanju „Niš-ekspresovih“ autobusa i  njegovim drugim poslovnim aktivnostima.

(Kraj)mia/ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.