Novi repertoar u Vilinom gradu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Sep.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi repertoar u "Vilinom gradu"

Od 3. do 9. septembra zainteresovani mogu pogledati tri nova filma u bioskopu "Vilin grad": "Zlokoban 2", "Sve će biti u redu" i "Letnja avantura".

Nastavak šokantnih događaja iz prvog dela očekuje gledaoce u "Zlokobnom 2", zli duh nastavlja da prati majku i njene devetogodišnje blizance u ruralnoj kući. Scenaristi nastavka su isti, dok je režiser Foi.

Životna drama pisca koji u saobraćajnoj nesreći usmrti dečaka opisana je u filmu "Sve će biti u redu". Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nesreće pisac raskida sa svojom devojkom, a njegov život se komplikuje kada mu se na vratima pojavi brat poginulog dečaka.

U "Letnjoj avanturi" otac želi da ponovo proživi svoje detinjstvo, ali sada sa svojom porodicom. Odlazi u najbolji zabavni park sa ženom i dva sina, međutim stvari se neće odvijati onako kako su očekivali.

Repertoar bioskopa zainteresovani mogu videti ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.