Novi poraz Radničkog, Radnik slavio u Surdulici

Izvor: JužneVesti.com, 27.Apr.2023, 18:57

Novi poraz Radničkog, Radnik slavio u Surdulici

Drugi poraz zaredom u plej-autu fudbaleri Radničkog doživeli su u 32. kolu Superlige pošto su u Surdulici poraženi od Radnika rezultatom 1:0 (0:0). Nišlije se i pored 17. poraza nalaza iznad crte za baraž, a surdulički tim više nije poslednji na tabeli plej-auta.

Od nedavno 100-godišnjak, bez Pejovića, Etongua, Stojanovića i Savića, Radnički nije uspeo da upiše prvi trijumf u plej-autu i sledi mu teška borba za opstanak u eliti.

Jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << gol na meču, gde nije bilo mnogo prilika, postigao je Abubakar u 69. minutu. Nišlije su bile bolje u prvom poluvremenu, ali Petrov i Mićin nisu iskoristili svoje šanse.

U drugom delu igre Radnik je kontrolisao igru, prvo su Stojanović, Andrić i Radulović stvarali šanse, a onda je Abubakar pogodio mrežu Dragana Rosića.

Nišlije imaju 29 bodova i nalaze se na 12. poziciji, a Surduličani su sa 27 bodova dve pozicije niže, mestu koje vodi u baraž.

U narednom kolu, koje je na programu u nedelju, 30. aprila Radnički od 17 sati dočekuje lučansku Mladost, a od 19 sati Radnik igra u Kruševcu protiv Napretka.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.