Novi akcioni triler u “Vilinom gradu”

Izvor: JužneVesti.com, 02.Mar.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi akcioni triler u “Vilinom gradu”

“Auto-put smrti” u kome glume Nikolas Holt, Ben Kingsli, Felisiti Džouns i Entoni Hopkins, na repertoaru “Vilinog grada” je od 2. marta, a na velikom platnu ovog bioskopa Nišlije mogu da pogledaju još 4 nova ostvarenja. 

Kako bi platio medicinske račune svoje devojke, glavni lik filma "Auto-put smrti" se, navode u sinopsisu filma, upliće u krijumčarenje droge sa bivšim poslodavcem. Nakon što sve pođe naopako, primoran je da beži od nemilosrdne bande.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Kejsi započinje adrenalinsku jurnjavu nemačkim auto-putem kako bi spasao svoju devojku, pre nego što bude kasno – navodi se u sinopsisu.

Osim akcionog trilera koji je snimljen u Britaniji i Nemačkoj, na repertoaru bioskopa su i filmovi “Logan: Vulverin”, “Kong: Ostrvo lobanja”, kao i animirani “Ričard roda” koji govori o vrapcu koga su odgajile rode jer je od rođenja ostao siroče. Plakat; Foto: "Vilin grad"

Međutim, kad dođe vreme za migraciju u Afriku, njegova porodica roda je primorana da mu otkrije pravi identitet i da ga ostavi za sobom u šumi, pošto on nije ptica selica i ne bi podneo put. Odlučan da dokaže da ipak jeste roda, Ričard sam kreće na putešestvije na jug. Međutim, samo uz pomoć Olge, ekcentrične sove koja ima imaginarnog druga, i papagaja disko-pevača po imenu Kiki, on ima šansu da stigne na cilj i nauči da prihvati sebe kakav jeste – piše u sinopsisu.

Na repertoaru je, od novih ostvarenja i film u režiji Radeta i Danila Šerbedžije “Oslobođenje Skoplja” o Drugom svetskom ratu u Makedoniji.

Ceo repertoar dostupan je na sajtu bioskopa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.