Izvor: BujanovackiGlas.info, 09.Nov.2015, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Radio Han počeo sa radom

Kupovinom Radio Hana, oformili smo redakciju koja će se baviti informisanjem građana, jer je ovo jedini lokalni medij  – kaže mlađi Dinić VLADIČIN HAN, 08. novembar  2015. (Bujanovačke) – Ako je suditi po novim prostorijama i gostima koji su bili na otvaranju, onda Hančanin Miloš Dinić, novi vlasnik tamošnje radio stanice Radio Han, ima velike ambicije sa ovim javnim glasilom.

Dinić je redakciju sa studijom preselio u nove prostorije, u neposrednoj blizini zgrade Opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << Vladičin Han, gde se nalazi i fotografska radnja njegovog oca Časlava.
-Otac i ja se ovim poslom nismo bavili. Kupovinom Radio Hana, oformili smo redakciju koja će se baviti informisanjem građana, jer je ovo jedini lokalni medij  – kaže mlađi Dinić
Novi vlasnik je za iznos od 10.000 evra kupio opremu, frekvenciju i ime ovog doskora javnog preduzeća, a isto toliko novca uložio je  u opremanje nove prostorije iz kojih se signal Radio Hana oglasio prošle srede, 4. novembra.
Programska koncepcija novog Radio Hana zasnivaće se na profesionalnim kvalitetima triju poznatih hanskih novinarki: Svetlane Jovanović, Ljiljane Pavlović i Zorice Cvetković.
Novi vlasnik obećava da će novom koncepcijom radijskog programa i portalom koji će ga pratiti,u potpunosti izvršiti obavezu koju je preuzeo kupovinom Radio Hana.
 

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.