Izvor: JUGpress.com, 10.Apr.2024, 21:43

Novi DSS I ” Niš, moj grad” pokreću građanske inicijative za  besplatne udžbenike I vrtiće I ukidanje video nadzora “Oko sokolovo” 

NIŠ
Iz Nove demokratske stranke Srbije i koalicije “Niš, moj grad”, koji će zajedno izaći na predstojeće lokalne izbore, pokreću dve građanske inicijative, da svi niški osnovci i srednjoškolci dobiju besplatne udžbenike od naredne školske godine i da boravak dece u vrtićima bude besplatan, kao I  da se ukine video nadzor “Oko.sokolovo”. Predlog je da besplatne udžbenike omogući država, a ne da zavisi od budžeta Niša.
“Činjenica je da je većina građana Niša u nezavidnoj materijalnoj situaciji i da su veliki troškovi školovanja dece. Roditelji svake godine moraju da izdvoje od 10.000 do 20.000 dinara samo za komplet knjiga, a gde su ostali troškovi za odeću, obuću, ranac itd. Zbog visoke...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.