Novčane nagrade najboljim studentima

Izvor: juGmedia, 15.Mar.2014, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novčane nagrade najboljim studentima

VLASOTINCE – Najbolji akademci vlasotinačke opštine, njih pedeset troje, danas je dobilo novčane nagrade. Prvorangiranih 30 studenata dobilo je po 20 000 dinara. S obzirom na to da su kriterijume javnog poziva zadovoljila još 23 akademca, a da je u opštinskom budžetu za ove namene opredeljeno milion dinara, oni su dobili po 17.300 dinara. Ovaj novac juče je uplaćen na račune  studenata, a zvanična rešenja danas im je uručio predsednik opštine Zoran Todorović.

„Investicija >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u obrazovanje se uvek isplati. Ako ne ulažemo u obrazovanje mladi će I dalje odlaziti iz zemlje. Posao lokalne samouprave je, između ostalog, da mladim ljudima obezbedi uslove da se oni vrate u svoj grad I stečeno znanje primene ovde. Ukoliko budem u prilici I ubuduće, lično ću se zalagati da ove nagrade budu i veće“ rekao je predsenik vlasotinačke opštine Zoran Tododrović.

Godišnje novčane nagrade studentima, opština Vlasotince danas je dodelila četvrti put.

(Kraj)iva

#scca, #scca_preview{ background-color: #F3F3F7; color: #707070; font-size: 12px; padding: 10px; border: 1px solid #DEDEE3; } Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Administratorima juGmedia portala se možete obratiti ovde.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.