Nova premijera u Pozorištu lutaka

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jun.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova premijera u Pozorištu lutaka

Pozorište lutaka će kraj ove sezone obeležiti premijerom „Čudesna družina jedne stonoge“ koja je zakazana za sredu u 19 sati. Ovu predstavu je po motivima pesama članova Udruženja pisaca „Sedmica“ iz Frankfurta na Majni režirao Miloš Jagodić.

Tekst je prema motivima pesama Ljubiše Simića, Nisvete Grabovac Šabić, Dragice Šreder i Ruže Mijović Šorić, napisala Nataša Ilić.

"Čudesna družina jedne stonoge" je priča o požrtvovanosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << o tome da pomažući drugima često ostvarujemo sopstvene snove, o odgovorima koje ipak sami moramo da otkrijemo, o ljubavi koju ponekad ne primećujemo čak i ako je tu pored nas. Iznad svega, to je priča o lepoti nesebičnog deljenja i značaju pravog prijateljstva - poručuje autorski tim predstave.

U predstavi igraju Aleksandra Pavlović, Mirjana Đorđević, Biljana Radenković, Stefan Mladenović, Mladen Milojković i Toma Bibić.

Idejno rešenje scenografije i kostima i grafički dizajn potpisuje Ivana Savić, muziku Oliver Katić i Dejan Ilić, a tekst songova Ljubiša Simić i Nisveta Grabovac Šabić. Scenski pokret i koreografiju uradio je Mladen Milojković.

Pretpremijera je u utorak u 19 sati, a prva repriza u četvrtak u 18 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.